Kwaliteit boven Kwantiteit

Over ons

Bouwbedrijf Donker B.V. is opgestart in 1977. In 2000 is Donker B.V. overgenomen door het Bramer concern met als hoofdvestiging Vriezenveen. Binnen Bouwbedrijf Donker B.V. is er, na de overname, weinig veranderd. Echter door samenwerking binnen het Bramer concern kunnen ook grotere bouwopdrachten uitgevoerd worden.

Bedrijfsactiviteiten

Bouwbedrijf Donker houdt zich bezig met het vervaardigen van nieuwbouw van woningen, bedrijfsgebouwen, scholen en renovatiewerken zoals het verbouwen van woningen, boerderijen, scholen en dergelijke. Tevens kunnen wij het tekenwerk en de bouwaanvragen verzorgen. We zijn sterk in speciaal werk en bouwen veel verschillende en vaak bijzondere woningen en andere gebouwen onder architectuur.

Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren, bedrijven als gemeenten. Wij mogen ons bouwgarant aannemer noemen, omdat wij hierop getoetst zijn en dus als lid hiervan naar buiten kunnen treden. Dit is onder andere een extra garantie voor kwaliteit in de richting van de opdrachtgevers. Ons werkgebied is hoofdzakelijk binnen een straal van 50 kilometer rond De Wijk maar ook daarbuiten kunt u ons regelmatig vinden.

gecertificeerd veiligheidsbeheerssysteem

Ons veiligheidsbeheerssysteem is gecertificeerd op basis van de norm VCA*2008/05. Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland. Ons bedrijf is NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd en dat betekent dat onze aanpak en processen uitgevoerd worden op basis van het bijbehorende bedrijfshandboek.

[ Download ] VCA* v2008-5.1 certificaat.
[ Download ] ISO 9001:2008 certificaat.

Heeft u een vraag voor ons?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Bramer B.v. Timmerfabriek Bramer B.V.