Kwaliteit boven Kwantiteit

Nieuwbouw kantoorpand te Sneek

opgeleverd

In opdracht van BW Vastgoed heeft Bouwbedrijf Donker B.V. op het bedrijventerrein “Houkesloot” te Sneek een kantoorpand gerealiseerd bestaande uit 2 bouwlagen. Dit kantoorpand is gekoppeld aan een bestaande hal. Het pand is een kopie van het kantoorpand dat in 2011 is gerealiseerd in Meppel.

Het bedrijfspand is, vanaf het schetsplan van de opdrachtgever, geheel uitgewerkt en gebouwd door Bouwbedrijf Donker B.V. Door deze samenwerking is het mogelijk geweest om het project in een kort tijdsbestek te realiseren.

Het kantoor heeft de kenmerkende stijl en kleuren passend bij het bedrijf, De buitenschil bestaat uit gemetselde betonsteen en houten kozijnen. Verder is het pand op de traditionele bouwmethode gerealiseerd door middel van kalkzandsteen en prefab betonvloeren.

Op de begane grond zijn gelegen een aantal kantoorruimten, vergaderruimten, toiletvoorzieningen en de kantine. Op de 1e verdieping zijn ook een aantal kantoorruimten, spreekkamers, toiletvoorzieningen gelegen en is het archief gepositioneerd.

Het project is gerealiseerd met duurzame producten die weinig onderhoud benodigd zijn.

Projectinformatie

Opdrachtgever: BW Vastgoed
Directie: BW Vastgoed
Constructeur: Bouwhuis Bouwtechniek B.V.
Adviseur E&W-installatie: J. Bisschop Installatiebedrijf
Oplevering: medio oktober 2016
Prijsvorming: 1 op 1
Omvang project: 425 m2

Bramer B.v. Timmerfabriek Bramer B.V.
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2